Gruppesejlads

Gruppesejlads med Helene

Er i en gruppe (minimum 15 personer) der skal besøge Haderslev er en sejlads ud af Haderslev Fjord en fantastisk oplevelse. Den 12 km lange fjord byder på mange spændende historier, som man undervejs kan fordybe sig i. Den smalle fjord gør det muligt at komme helt tæt på naturen,hvor man kan være heldig at opleve havørnen på helt tæt hold.

For større grupper er der flere muligheder for en skøn oplevelse ombord på Helene. Hvad end I søger formiddags, eftermiddags eller heldagsture, så er vi hos VisitHaderslev altid klar til at hjælpe jer med planlægning, spørgsmål m.m.

Fjordbåden Helene har sejlet på Haderslev Fjord og i Lillebælt siden 1995.

Båden har 2 dæk med hver sin salon, hvor det er muligt at sidde i læ for kulde og blæst. Er vejret lidt koldt udenfor, opvarmes salonerne. Faciliteterne ombord er handicapvenlige, og på nederste dæk er der et handicap-toilet tilgængeligt. Det er muligt at få en kørestol med ombord (max 65 cm), dette skal bare fremgå af jeres booking. Er man dårligt gående anbefaler vi at du bestiller plads på nederste dæk, fordi trappen til øverste dæk er stejl, dog er der gelænder på begge sider.

Fjordbåden er en sejlende restaurant, derfor er det ikke tilladt at nyde sin medbragte mad ombord. Det er muligt at købe mad og drikke ombord, men bemærk at nogle retter skal bestilles minimum 2 hverdage i forvejen. du bestiller maden når du køber billet i webshoppen.

En frokostsejlads på fjorden (for grupper)

Med afgang fra Haderslev Havn kl.12.00, går turen stille og roligt ud af Haderslev Fjord. Undervejs vil der blive serveret en 2-retters menu bestående af dansk bøf og fløderand med frugter. Med et stop på Årø, har man ca. 60 minutter til at strække benene og opleve den skønne ø. Herefter er det valgfrit om man bliver på Årø og tager den daglige færge til Årøsund, eller sejler retur til Haderslev med Fjordbåden Helene. Har du valgt enkelsejlads slutter turen på Årø og du tilrettelægger selv jeres transport hjem. Færgen mellem Årø og Årøsund har afgang hver time.

Pris: 274 kr. pr. person(eksklusiv drikkevarer)

Som et tilvalg er det muligt at købe en tur/retur billet med frokost på vej ud til Årø, og kaffe/te m. dagens kage på vej tilbage til Haderslev for 345 kr. pr. person (eksklusiv drikkevarer)

For at bestille dette tilbud, skal i være minimum 15 personer.

Har I andre ønsker til maden, giver vi gerne et tilbud på dette.

 

Kaffetur på Fjorden (for grupper)

Med afgang fra Aarø kl. 14:40 tilbyder vi en kaffetur. Turen består af sejlads fra Aarø til Haderslev. På turen serveres der kaffe/the m. 1/1 bolle og 1 stk. lagkage.

Pris pr. person er 225 kr.

For at bestille denne tur skal i være minimum 15 personer.

Ombord kan betales med Dk.kr, Euro, kort.