Gruppesejlads

Gruppesejlads med Helene

Er i en gruppe (minimum 15 personer) der skal besøge Haderslev er en sejlads ud af Haderslev Fjord en fantastisk oplevelse. Den 12 km lange fjord byder på mange spændende historier, som man undervejs kan fordybe sig i. Den smalle fjord gør det muligt at komme helt tæt på naturen,hvor man kan være heldig at opleve havørnen på helt tæt hold.

For større grupper er der flere muligheder for en skøn oplevelse ombord på Helene. Hvad end de søger formiddags, eftermiddags eller heldagsture så er vi hos VisitHaderslev altid klar til at hjælpe dem med planlægning, spørgsmål m.m.

Fjordbåden Helene har sejlet på Haderslev Fjord og i Lillebælt siden 1995.

Båden har 2 dæk med hver sin salon, hvor det er muligt at sidde i læ for kulde og blæst. Faciliteterne ombord er handicapvenlige og på nederste dæk er der et handicap-toilet tilgængeligt. Det er muligt at få en kørestol med ombord (max 65 cm), dette skal bare fremgå af deres booking. Er man dårligt gående anbefaler vi at bestille plads på nederste dæk, fordi trappen til øverste dæk er stejl, dog er der gelænder ppå begge sider.

Fjordbåden er en sejlende restaurant, derfor er det ikke tilladt at nyde sin medbragte mad ombord. Det er muligt at købe mad og drikke ombord, men bemærk at nogle retter skal bestilles minimum 2 hverdage i forvejen.

En frokostsejlads på fjorden

Med afgang fra Haderslev Havn kl.12.00, går turen stille og roligt ud af Haderslev Fjord. Undervejs vil der blive serveret en 2-retters menu bestående af dansk bøf og fløderand med frugter. Med et stop på Årø, har man ca. 50 minutter til at strække benene og opleve den skønne ø. Herefter er det valgfrit om man bliver på Årø og tager den daglige færge til Årøsund, eller sejler retur til Haderslev med Fjordbåden Helene. Har du valgt enkelsejlads slutter turen på Årø og man tilrettelægge selv sin transport hjem. Færgen mellem Årø og Årøsund har afgang hver time.

Pris: 255kr pr. person(eksklusiv drikkevarer)

Som et tilvalg er det muligt at købe en tur/retur billet med frokost på vej ud til Årø, og kaffe/the m. dagenskage på vej tilbage til Haderslev for 330kr pr. person (eksklusiv drikkevarer)

Ombord kan betales med Dk.kr, Euro, kort.